PUMPS & PROCESS PLAZA Aquatech 2019

Van 5 t/m 8 november heeft DdV media met het PUMPS & PROCESS PLAZA deelgenomen aan de Aquatech 2019, RAI Amsterdam. Op de Pumps & Process Plaza presenteerden zich leveranciers van pompen, pompsystemen en andere gerelateerde componenten. Voor meer imformatie click here 

Pumpe DE en Nieuwsbrief Pumpe DE Online

is een Duitstalige tijdschrift. De centrale thema's voor 2020 zijn: Digitalisering, Pompoplossingen voor water/afvalwater, Pomp- en pompsystemen voor chemie en olie&gas, Hygiënische pompen voor levensmiddelen, farmetische en cosmtische toepassingen, Andrijftechniek. 
De nieuwsbrief Pumpe DE Online wordt om de week verzonden. www.pumpede.de

HANNOVER MESSE PUMP PLAZA 2020

De Deutsche Messe AG organiseert het
10de HANNOVER MESSE PUMP PLAZA - het expertisecentrum voor pompen, pompsystemen en componenten.
Voor meer informatie click here

PUMP PLAZA WoTS – Industrial Processing 2020

Van 29 september t/m 2 oktober nemen we met het PUMP PLAZA deel aan de WoTS – Industrial Processing in de Jaarbeurs Utrecht. Op het Pump Plaza presenteren zich leveranciers van pompen en componenten voor het pompsysteem.
Voor meer imformatie click here

Meeting Point Pumpen – IFAT 2020

DdV media organiseert voor de zesde keer het Meeting Point Pumpen. Met het tijdschrift Pumpe DE zijn we, 4 t/m 8 mei 2020, terug in het hart van de pomphal met het succesvolle Meeting Point Pumpen. Het Meeting Point is een onafhankelijke stand in de pomphal B1.
Voor meer informatie click here

Pomp NL en nieuws Pomp NL Online

Pomp NL en de nieuwsbrief Pomp NL Online worden sinds 1 juli 2017 gepubliceerd door Eisma Industriemedia in Doetinchem.  www.pompnl.nl