HANNOVER MESSE PUMP PLAZA 2019

De Deutsche Messe AG organiseert het
9de HANNOVER MESSE PUMP PLAZA - het expertisecentrum voor pompen, pompsystemen en componenten.
Voor meer informatie klik hier

Pumpe DE en de nieuwsbrief Pumpe DE Online

is een Duitstalig vakblad. De centrale thema's voor 2019 zijn: service in het digitale tijdperk, samenwerkting, gedecentraliseerde intelligentien. De nieuwsbrief Pumpe DE Online wordt om de week verstuurd. www.pumpede.de

Meeting Point Pumpen – IFAT

DdV media organiseerde voor de vijde keer het Meeting Point Pumpen. Met het tijdschrift Pumpe DE zijn we terug in het hart van de pomphal met het succesvolle Meeting Point Pumpen. Het Meeting Point is een onafhankelijke stand in de pomphal B1.
Voor meer informatie klik hier

PUMP PLAZA Maintenance Next

Van 9 t/m 11 april namen we met het PUMP PLAZA deel aan de Maintenance Next in Rottedam Ahoy. Op het Pump Plaza presenteren zich leveranciers van pompen en componenten voor het pompsysteem.
Voor meer imformatie Klik hier 

Pomp NL en nieuws Pomp NL Online

Pomp NL en de nieuwsbrief Pomp NL Online worden sinds 1 juli 2017 gepubliceerd door Eisma Industriemedia in Doetinchem. DdV media is nog steeds actief voor de begeleiding van de publicatie. Advertentieverkoop wordt samen met Eisma-medewerkers verzorgd. www.pompnl.nl

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met DdV-media.

Alle andere activiteiten, het Pump Plaza op de Nederlandse beurzen en onze activiteiten in Duitsland, Vaktijdschrift Pumpe DE, blijven door DdV media international uitgevoerd worden.